Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajánlások

Minden visszajelzés nagyon fontos számunkra. Megköszönjük, ha te is elküldöd nekünk a tapasztalataidat az info@okosmese.hu e-mail címre. Így értékes véleményed hozzájárul a fejlődésünkhöz, és a többi szülőnek is segíthet a tökéletes választásban.

 

 Mint óvodapedagógus azért ajánlom, mert a játékok a 21.századi gyerekek igényeit elégítik ki és játékosan tanulhatnak. A mesekönyvet nagyon szeretik lapozgatni a képek miatt, mellette a történettel játékos módon tanulhatnak a felelősségről és a tudatos döntésről. Még egy felnőtt is élvezettel olvassa el újra és újra a történetet.

Rácz Zsuzsanna,

Óvodapedagógus


Nagyon szeretem a mesekönyvet, mert olyan témaköröket ölel fel, amit lehet hogy saját szavaimmal nem tudnék ilyen jól megfogalmazni gyereknyelven. A gyerekek néha rám is szólnak olvasás közben, hogy lapozzak, mert annyira nézem a képeket. A kaki téma a kisebb korosztálynál gyakran felmerül, és olyan jó, hogy játékosan belecsempészték az OkosMese könyvbe és a játékokba is.

 A Kaparos Könyv az külön élmény, izgalmasak a kaparós rész alatti dolgok. A Boxot is nagyon szeretik csak kihúzni is. Szeretem, ha ezekkel játszanak, mert akkor mindig nyerek magamnak egy kis időt. A DOBD LE! is nagyon hasznos, mert magukkal tudják vinni a gyerekek, és már csak a képek miatt is jobb kedvük lesz, ha ránéznek. Nálunk a színezőből a táblás is nagy kedvenc, és szerintem nagyon hasznos, hogy az alapvető táblákat ismerjék a gyerekek.

Gergely Zsófi,

Édesanya 


Milyen romlott világban élünk! - mondják sokan. Egészen addig, amíg erőszakos meséket néznek a gyerekeink, és elfogadjuk, hogy egy telefon leköti a figyelmüket. Az Okosmese játékaiban és könyveiben nagy előny, hogy összehozza a családot, és közben fejleszti a gyerek érzékeit úgy, hogy abban nem ellustul, hanem gondolkodik, és használja az eszét, az ötleteit.

Kitűnő eszközök érzelmek kimutatására, kreativitás fejlesztésére, a gyerek képzeletének tágítására. 

Ha gyerek lennék, OkosMesével játszanék, de így Anyaként és gyereknevelési specialistaként játszom vele. 

Beszédes Henrietta,

Gyereknevelési specialista


A játékok nem csak a szülőket, hanem a pedagógusokat is segíti. Az illusztráció a mai "gyermekek szemével" készült. A feladatok az egyszerűtől kezdődnek, kis segítséggel bármelyik korosztályt le tudja foglalni.

A témák mindennapiak, és nevelő célzatúak, ami számukra fel sem tűnik, hogy játék és szórakozás közben mennyi mindent megtanulnak. Készségszinten fejlődik a finommotorika, a szem-kéz koordináció. A barátságos szereplők az összetartozást szimbolizálják. Nagyon jól jön a mindennapokban, mind a mesekönyv, mind az OkosBox, vagy akárcsak egy feladatlap. 

Pocskai Zsanett,

Pedagógus


Ötletes feladatokon keresztül tanítja a gyerekeket a felelős kutyatartásra. A mesekönyv olvasásával, az egyéni, vagy társasjátékokkal megtanulják kis kedvencükkel való bánásmódot. A feladatok humorosak, izgalmasak, kreatívak. Alkalmasak arra, hogy a szülővel is kellemes perceket együtt töltsön a gyermek! Szívből ajánlom minden gyermeknek, szülőnek, nagyszülőnek!

Schönberg Réka

A 6 éves Luca  és 10 éves Hanna anyukája


Fontosnak tartom, hogy egy mese mondanivalója úgy épüljön be a gyermekek tudatába, hogy akár észrevétlenül tanítsa őket arra, hogyan hozzanak helyes döntéseket bármely helyzetben. Tudják mérlegelni, ki a jó és a rossz, tanuljanak empátiát, nyújtsanak segítséget annak, akinek szüksége van rá, és ha úgy adódik, akár nyissák fel a körülöttük lévő felnőttek szemét is arra, milyen sok dolog felett siklunk el a mindennapi rohanásban. Ez a könyv tökéletesen megfelel minden elvárásomnak. Számomra is élmény volt a felolvasása, pontosan összefoglal mindent, ami a kutyatartás szabályait illeti, úgy, hogy közben csupán egy könnyed kis történet egy hétköznapi családról. Gratulálok az alkotóknak, és nagyon várom a folytatást! Köszönöm az élményt!

Kovács Viktória,

tanítónő


Örülök, hogy több játék segíti elő a finommotorika fejlesztését, hiszen a kéz finommozgásának koordinációja teszi lehetővé az írás elsajátítását. Azoknak is ajánlom, akik kisállatot tartanak, hiszen a Kutyás könyv segít abban, hogy a gyerekek jó kis gazdáik legyenek. Biztos vagyok benne, hogy ezt minden gyermek elvezné.

Jakabné Kóber Anita 

Az 5 éves Vince anyukája

 

 

Az oldal tetejére