Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Az OkosMese csapata mögött egy álom áll: egy olyan világ, ahol a gyerekprogramok és gyerekjátékok nem csak szórakoztatnak, de tanítanak is. 

Ahol a varázslat abban rejlik, hogy minden gyerek felfedezi: a valódi hősök nem csak a mesekönyvekben léteznek, hanem a tükörben is rájuk mosolyoghatnak.

Az álmunkkal a "Cápák Között" műsorban álltunk először színpadra, és sikerült "kifognunk" a világ legjobb Cápáját, Lakatos Istvánt! Így már ő is benne van a buliban! Sőt! Az OKOS BULI-ban is! Ugyanis az OkosMesénél már nem csak a saját fejlesztésű játékainkkal tesszük szebbé a gyerekek világát, hanem az OKOS BULI kutya jó zenés műsorával is, amellyel egy lépéssel közelebb hozzuk a családokat a játékos tanulás csodájához. 

A csapattagok:

Helyes Georgina

Gina az OkosMese megálmodója. Mindig van egy újabb terve és kreatív ötlete. Ő írja a szövegeket, legyen az mese, vers, feladatlap vagy hírlevél. Ő szervezi a koncerteket, ő válaszol minden levélre, és ő lesz az is, aki a felveszi a telefont ha hívtok minket.

Magyar Attila

Attila a csapat leggyakorlatiasabb tagja és a művészeti vezető is, aki rendezőként és színművészként hozzáteszi saját kreatív vízióját minden okos mesés termékhez és produkcióhoz. Szakmai tudása és legendás humora garancia a felejthetetlen stórakozáshoz.

Lakatos István

A világ legjobb "Cápája", aki befektetőként és támogatóként csatlakozott hozzánk, és tudásával és emberségével segíti az OkosMese és az OKOS BULI céljainak megvalósítását.

 


 
Az oldal tetejére